Ο καλός μας φύλακας βγήκε σε διαθεσιμότητα

[one_half] Ο αγαπημένος μας φύλακας έφυγε

Ελένη - Ευαγγελία - Ελένη - ΓιωργίαΚύριε Παντελή γιατί φύγατε;
Χωρίς εσάς το σχολείο είναι άδειο από χαρά. Κύριε Παντελή χωρίς εσάς το σχολείο είναι απροστάτευτο. Μας λείψατε και ευχόμαστε να ξανάρθετε.
Αντίο κύριε Παντελή, με πολλή αγάπη

Ελένη, Ευαγγελία, Ελένη, Γεωργία [/one_half][one_half_last] Για το κύριο Παντελή

Ελένη - Κούλης - Μάριος - Κυριάκος - ΧριστίναΟ κύριος Παντελής ήταν ο καλύτερος φύλακας  του σχολείου μας. Τον φθινόπωρο μας έδινε γάντια και μαζεύαμε τα φύλλα από κάτω. Τον χειμώνα μας έλεγε πάντα να φορέσουμε το μπουφάν μας. Την  άνοιξη μας έβαζε να ετοιμάσουμε τους κήπους. Το καλοκαίρι πάντα μας έδινε νερόφουσκες για να παίζουμε και για να δροσιζόμαστε.
Θα σε θυμόμαστε πάντα κύριε Παντελή.

Κούλης, Ελένη, Μάριος, Κυριάκος, Χριστίνα[/one_half_last]

[one_half] Γιατί φύγατε κύριε Παντελή;

Αγάπη - Κωσταντίνα - Σταυρούλα - ΑνδρέαςΚύριε Παντελή γιατί φύγατε από το σχολείο μας; Σας συμπαθούσαμε τόσο πολύ και λυπηθήκαμε τόσο πολύ που φύγατε. Αναρωτιόμαστε γιατί απολυθήκατε από φύλακας.
Όταν είσαστε εδώ μας κάνατε και γελούσαμε και παίζαμε με εσάς, όμως τώρα δεν είστε πια εδώ μαζί μας. Θα θέλαμε τουλάχιστον να μας επισκέπτεστε στο σχολείο μας.

Αγάπη, Κωνσταντίνα, Σταυρούλα, Ανδρέας [/one_half][one_half_last] Ο καλός μας φύλακας απολύθηκε!

Χρήστος - Βαγγέλης - Αρτέμης - ΚωνσταντίνοςΟ κύριος Παντελής που ήταν φύλακας του σχολείου μας απολύθηκε. Έβρισκε πάντα τα μουφάν που ξεχνούσαμε έξω στην αυλή εμείς τα παιδιά. Ήταν αυτός που κάθε πρωί το χειμώνα φρόντιζε να ανοίγουν τα καλοριφέρ σε όλα τα σχολεία. Ο κύριος Παντελής μας πρόσεχε πολύ εμάς τα παιδιά!

Χρήστος, Βαγγέλης, Αρτέμης, Κωνσταντίνος [/one_half_last]

About Πηλιανίδης Γιώργος

avatar

Δάσκαλος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*