Πρόκριση στην τελική φάση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Οκτώ μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, ύστερα από τη συμμετοχή τους στους στο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δυτικής Θεσσαλονίκης προκρίθηκαν για την τελική φάση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου, στα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Την παραπάνω ομάδα συμπλήρωσε η Νούσκαλη Χριστίνα, που συμμετείχε στο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Καλύτερα αποτελέσματα στους τελικούς πέτυχε ο μαθητής της Γ’ τάξης Μπιμπίκας Ιωάννης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στην 4η θέση από 54 μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης αναρριχήθηκε ο Γεωργιάδης Ελευθέριος, με 5,5 νίκες σε 7 αγώνες. Ακολούθησαν ο Δελήπαλτας Παντελής, ο Γκάο Γιάο Τσε και ο Αϊναλής Σάββας, με 4 νίκες σε 7 αγώνες, ο Βαρκάρης Αθανάσιος και η Μαβίδου Ειρήνη με 3 νίκες σε 7 αγώνες και η Κοτσαβασιλειάδου Στυλιανή, με 2,5/7.

Ο Διευθυντής του σχολείου μας και ο Σύλλογος Διδασκόντων τους συγχαίρει, όπως και τη δασκάλα της Β1 τάξης Αβραμίδου Βέρα, που τους προπόνησε και τους εύχεται καλή επιτυχία στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά.

About Σωτήρης Αγγέλου

avatar

Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης